AKTUALITY

18.3.2024

Uzavření infocentra

Během Velikonoc bude naše Infocentrum ZAVŘENO.

Děkujeme za pochopení.
                                   

20.10.2023

Průvodce Třincem

Novinka v podobě Průvodce Třincem právě přistála na pultě našeho Informačního centra. Zatím obsahuje dvanáct informačních karet s pozoruhodnými místy v Třinci, které ale budou postupně přibývat. A tak se blíže seznámíte například s památníkem, kinem nebo Javorovým vrchem. Pokud víte o nějakém místě, které by stálo za to ukázat, dejte nám svůj tip! Rádi jej navštívíme, nafotíme a vytvoříme další kartu.
Průvodce byl vytvořen v rámci dotačního programu Podpora turistických informačních center v Moravskoslezském kraji pro rok 2022 a rok 2023 a najdete ho také na našich stránkách v rozšířené verzi.

14.4.2023

Nová chytrá aplikace Třinec v mobilu

Magistrát města Třince spustil novou mobilní aplikaci, která na jednom místě přináší aktuální informace, pozvánky na akce, kontakty na odbory magistrátu, informace o parkování, umístění nádob na tříděný odpad. Najdete zde jízdní řády, úřední desku, stav ovzduší či jednoduchou a rychlou možnost hlášení závad. Přes aplikaci si také budete moci rezerovat schůzku na magistrátu. Aplikace je vhodná pro systém Android i Apple. Stahnou si ji můžete přes odkaz https://apka.trinecko.cz/ nebo pomocí QR kódu.

NOVINKY NA E-MAIL

Chcete pravidelně dostávat naše novinky do Vaší emailové schránky?

Potvrzením údělujete souhlas se zpracováním osobních údajů.

SLEDUJTE NÁS

Facebook     Instagram